Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
 

Schrijf je in voor thematraining: 'In stappen richting een Gezonde School(kantine)'

6 september 2019

In november bieden we weer nieuwe gratis thematrainingen aan over de Gezonde School en de Gezonde Schoolkantine. Deze training is speciaal bedoeld voor Gezonde School coördinatoren en praktijkmedewerkers.

De training in een notendop

De training begint met een gezamenlijk onderdeel over het creëren van draagvlak en betrokkenheid rondom het thema gezonde voeding. Vervolgens wordt de groep gesplitst en gaan de coördinatoren dieper in op de Gezonde School-aanpak, terwijl de praktijkondersteuners met de nieuwe Kantinescan en Richtlijnen Gezondere Kantines aan de slag gaan.

Praktisch

  • Wanneer: 30 oktober (Leeuwarden) 12 november (Alkmaar), 14 november (Arnhem), en 21 november (Den Haag)
  • Tijd: 14:00 - 17:00 uur
  • Aanmelden: tot 2 weken voor de training, er zijn per training maximaal 15 plekken beschikbaar
  • Voor wie: Gezonde School coördinatoren en praktijkmedewerkers
  • Kosten: gratis

Geef je op

Coördinatoren en praktijkmedewerkers kunnen zich in duo’s opgeven voor de training, maar moeten wel ieder apart onderstaand formulier invullen. Geef daarbij duidelijk aan voor welk onderdeel van de training je voorkeur ligt, zodat wij daar met de indeling van de groepen rekening mee kunnen houden.

Voor vragen kun je mailen naar: thematraining@voedingscentrum.nl.

We hopen je welkom te mogen heten op een van onze trainingsmiddagen.Aanmeldformulier Thematraining

Wie verdiende er al een Schoolkantine Schaal?
Overzicht

Zoek je een middelbare school met een gezonde schoolkantine? Je kunt zoeken op een specifieke school of per provincie kijken welke scholen een Schoolkantine Schaal hebben.