Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
 

Schoolkantine Sterrendag Sfeerimpressie

Wie kregen er een Gezonde Schoolkantine Schaal van Eddy Zoëy? Op 27 november zetten we álle scholen die bezig zijn met De Gezonde Schoolkantine in het zonnetje, in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Opgetogen, dat woord past perfect bij deze Sterrendag. De eerste bezoekers staan ruim op tijd al te popelen. Bij de stands op de inspiratiemarkt wordt volop informatie uitgewisseld tussen cateraars, partijen met gezond aanbod, Schoolkantine Brigade en scholen. Maar ook scholen onderling geven elkaar tips om de kantine goed te laten draaien.

Tijdens het plenaire gedeelte zorgt Eddy Zoëy voor de enthousiaste noot, maar ook op het verhaal van trendwatcher Hans Steenbergen wordt verwonderd gereageerd. Hij zag in Amerika de meest rare voedingsmiddelen en laat een video zien van zijn bezoek aan een Heart Attack Grill restaurant.

Volgend jaar weer een kans

En natuurlijk zijn alle schoolkantine brigadiers aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven. Alle aanwezige scholen krijgen vandaag een schouderklopje voor hun inzet van het afgelopen jaar, 22 van hen zijn naar huis gegaan met een Gezonde Schoolkantine Schaal. De rest geven we graag volgend jaar een Schaal mee!

Wie verdiende er al een Schoolkantine Schaal?
Overzicht

Zoek je een middelbare school met een gezonde schoolkantine? Je kunt zoeken op een specifieke school of per provincie kijken welke scholen een Schoolkantine Schaal hebben.