Voor de pittige trek.
DIT RECEPT IS VOOR 10 PORTIES
-
1 teentje knoflook
- 10 eetlepels barbecuesaus
- 5 eetlepels olie
- 500 gram kipfilet
- 1 komkommer
- 1 rode paprika
- 200 gram ijsbergsla
- 10 harde volkorenbollen
- halvarine
- Pel de knoflook en hak hem fijn.
- Meng de knoflook door de barbecuesaus en de olie.
- Snijd de kipfilet in dunne reepjes en meng door de saus.
- Laat de kip minstens 1 uur in de koelkast marineren.
- Was de komkommer en snijd hem in plakjes.
- Was de paprika en snijd hem in reepjes.
- Was de ijsbergsla en snijd ongeveer de helft in dunne reepjes.
- Bak de kipfilet in de pan gaar en bruin.
- Snijd de volkorenbollen open en besmeer ze met halvarine.
- Verdeel de sla, kipfilet, komkommer en paprika over het broodje.