Makkelijk te maken.
DIT RECEPT IS VOOR 10 PORTIES
-
875 gram volkorenpasta
- 2,5 komkommers
- 2 blikken kikkererwten (uitlekgewicht circa 500 gram)
- 400 gram kipfilet, gebraden in olie of vloeibare margarine zonder zout
- sap van 2 sinaasappels
- 3 teentjes knoflook
- 150 ml halfvolle yoghurt
- 2 theelepels kerrie
- 2 theelepels tijm
- 500 gram geraspte wortel
- 100 gram veldsla
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder zout.
- Giet de pasta af, voeg een scheut olijfolie toe en laat afkoelen.
- Was de komkommers en snijd ze in blokjes.
- Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef.
- Snijd de gebraden kipfilet in reepjes.
- Pel en hak de knoflook fijn en doe het in een kommetje.
- Pers de sinaasappels en voeg het sap toe aan het kommetje.
- Voeg ook de yoghurt, kerrie en tijm toe en meng tot een dressing.
- Meng de dressing door de pasta.
- Verdeel de pasta over 10 bakjes.
- Voeg aan elk bakje de komkommer, wortel, kipfilet en veldsla toe.
- Serveer de dressing apart.