Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Menu
Zoek
Kantinescan

Virtuele schalenparade op 4 februari

Op donderdagmiddag 4 februari 13.30-14.00 uur organiseren wij weer een virtuele schalenparade. Tijdens deze online bijeenkomst reiken we op feestelijke wijze Schoolkantine Schalen uit. We zetten de scholen in het zonnetje. Van tevoren ontvangen zij de schaal en een verrassing per post.

Doe mee met de Schalen Parade!

Tijdens de online bijeenkomst zullen ook projectleider Heleen Schuit-van Raamsdonk en gedragsexpert Roel Hermans van het Voedingscentrum kort aan het woord komen.

Willen jullie ook bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Zo doe je mee:

  • Meld je aan door te mailen naar de brigadier uit jouw provincie. De brigadier kan jou ook helpen!
  • Vul de nieuwe Kantinescan in voor dit schooljaar en bekijk of jullie kantine voldoet aan niveau zilver, goud of ideaal.
  • Voldoe je nog niet aan een niveau? Voer de aanpassingen door. Je kunt hier uiteraard hulp van de brigadier uit jouw provincie bij vragen.
  • Vraag uiterlijk 22 januari de Schoolkantine Schaal aan in de Kantinescan.
  • Voldoe je aan een niveau? Goed nieuws! Je ontvangt van ons een uitnodiging voor de virtuele schalenparade. We vragen je een foto op te sturen van de kantine en/of het team, en natuurlijk het adres waarnaar we de verrassing en de schaal mogen opsturen.
  • Tijdens de virtuele schalenparade en op onze website zullen we deelnemende scholen benoemen. Wij vinden het uiteraard ook leuk als jullie aandacht hieraan besteden, bijvoorbeeld in jullie eigen nieuwsbrief of op de website van de school.

De vorige schalenparade op 12 november was een groot succes. Lieke, HPC Charlois: ‘’We vonden het erg leuk. Heel leuk opgezet! En we zijn ontzettend blij met onze gouden schaal. Hij staat al te pronken naast de vorige!’’

Meld je dus gauw aan!