Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Menu
Zoek
Kantinescan

Vraag een Schoolkantine Schaal aan

Je kunt je Schoolkantine Schaal aanvragen in de Kantinescan. Komt er als conclusie niveau zilver, goud of ideaal uit? Gefeliciteerd, dat is best een feestje waard! Op je resultatenpagina zie je dan de button: ‘Vraag Schoolkantine Schaal aan’. Klik erop en jouw Adviseur Eetomgevingen kent vervolgens je aanvraag toe.

Nieuwe Schoolkantine Schaal

We hebben de Schoolkantine Schaal een nieuw uiterlijk gegeven. Ook krijg je er een bijbehorend collectiebord bij. Daarop kun je alle schalen laten zien die je tot nu toe behaald hebt én nog gaat halen. Als je een nieuwe Schoolkantine Schaal krijgt toegekend, krijg je ook altijd gratis het collectiebord erbij inclusief alle eerder eventueel behaalde schalen voor op het bord.

Hieronder zie je het collectiebord en de nieuwe schalen.

Het nieuwe collectiebord is gemaakt van duurzaam materiaal en eenvoudig te bevestigen. Het collectiebord met de nieuwe Schoolkantine Schalen vervangt de fysieke schaal. Dit modulaire systeem bestaat uit vierkantjes van 20 x 20 centimeter en is persoonlijk te maken aan de hand van jullie eerder behaalde schalen.

Teken ook de Ambitieverklaring

Heb je de Ambitieverklaring ondertekend? Met het ondertekenen van de ambitie laten jullie zien dat jullie een gezonde schoolkantine de normaalste zaak van de wereld vinden. Daarmee maken we ook zichtbaar hoeveel scholen meedoen. Samen zorgen we voor een gezondere toekomst!

Onderteken je nu de ambitieverklaring, maar vraag je nog geen schaal aan? Dan krijg je wel al het collectiebord toegestuurd. Heb je al eerder schalen behaald, dan krijg je die ook gelijk voor op het bord.

Bekijk een voorbeeld van de Ambitieverklaring en teken

Jouw successen laten zien

De schaal is één schooljaar geldig. Daarna kun je de schaal weer opnieuw aanvragen. Zo blijf je er elk jaar alert op hoe goed jouw kantine ervoor staat. Laat aan iedereen zien dat jullie een gezondere schoolkantine hebben. Bijvoorbeeld in de schoolkrant, op de schoolwebsite of in de plaatselijke krant. Met het nieuwe collectiebord kun je ook je successen tonen.

Download deze banner voor op je website! (jpg)

Banner 1 - wij doen ook mee aan de gewone schoolkantine

Wie hebben er al een Schoolkantine Schaal?

Bekijk welke scholen een schaal hebben!