Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.

Training 'Gezonde School(kantine): van idee naar praktijk'

Doe mee! Hoe breng je het thema gezonde voeding onder de aandacht op jouw school? Hoe krijg je iedereen mee? In deze praktische training georganiseerd door de Schoolkantine Brigade, ga je samen met andere scholen aan de slag om de schoolomgeving nóg gezonder te maken voor leerlingen, studenten en medewerkers. Meld je aan
931 Schalen uitgereikt
596 scholen met Schaal

Dáárom een gezonde kantine

Jongeren zijn de toekomst. Ervaren dat gezond eten lekker en heel gewoon is, helpt hen een gezond eetpatroon te ontwikkelen.

De Kantinescan

In deze tool neem je jouw kantine onder de loep. Ontdek zo of je aanbod zilver, goud of ideaal is.

Inspiratielijst

Een overzicht van gezondere keuzes die je aan kunt bieden in jouw schoolkantine.

Richtlijnen Gezondere Kantines

Staan er in jouw schoolkantine gezonde producten, zoals bruine broodjes fruit en water? En bemoedig je in je uitstraling een gezonde keuze? Dan help je jongeren gezond te kiezen.

Buzz

Twitter
RT @GGDopschool: Linie College Den Helder, van harte gefeliciteerd met het Gezonde School themacertificaat Voeding! @GGDHN @GezondeSchoolNL

Gefeliciteerd! Een mooie beloning voor jullie inzet! https://t.co/VEOpb0Cee2
De Gezonde Kantine op Twitter

 
 
 
 
 
 
 
 

Doe mee op Facebook

In onze besloten Facebookgroep wisselen we ervaringen uit. Deel foto's en verhalen en leer van elkaar. De Schoolkantine Brigade prikkelt jullie daarnaast dagelijks met leuke quotes, recepten, foto's en filmpjes.

 Meedoen is simpel: ga naar De Gezonde Schoolkantine op Facebook en klik op ‘Lid worden’ of 'Join group'.