Een hartige sandwich met eieren en paddenstoelen.
DIT RECEPT IS VOOR 8 PORTIES
- 250 gram champignons
- 4 tomaten
- 12 eieren
- zwarte peper
- 2 eetlepels vloeibaar bak-en-braadvet
- 16 volkorenboterhammen
-
halvarine
- 2 handjes rucola
- Borstel de champignons
schoon en snijd ze in dunne plakjes.
- Was de tomaten en
snijd ze in plakjes.
- Kluts de eieren en
voeg naar smaak peper toe.
- Verhit het
bak-en-braadvet in de pan en bak de champignons in 5 minuten gaar.
- Haal de ½ van de
champignons uit de pan en voeg de ½ van het eimengsel toe.
- Doe de deksel op de
pan en laat in 10 minuten gaar worden.
- Bak vervolgens nog een
omelet op deze manier.
- Snijd de omeletten in
4 stukken.
- Besmeer de boterhammen
met halvarine.
- Beleg 8 boterhammen
met omelet, tomatenplakjes en rucola.
- Leg de overige 8
boterhammen er bovenop en snijd schuin doormidden.