Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
 

Schoolkantine Schalen voor ISW Lage Woerd en Lentiz Floracollege

24 juni 2015
Af en toe klinken we als Oprah Winfrey: "Jij krijgt een Schaal, en jij krijgt een Schaal, iedereen krijgt een Schoolkantine Schaal!" Maar goed, als school moet je er nog wel iets voor doen. De Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) Lage Woerd en het Lentiz Floracollege hebben hem ontzettend verdiend.


Wethouder Marga de Goeij (rechts op de foto) overhandigde de Schalen in Tomatoworld aan medewerkers van ISW Lage Woerd uit Naaldwijk, onder ons toeziend oog. Ook ISW West en ISW Oost waren vertegenwoordigd, omdat zij ook aan de slag gaan met de Gezonde Schoolkantine. GGD Haaglanden was er om afspraken te maken over de Gezonde School.

De mensen van het Lentiz Floracollege uit Naaldwijk konden helaas niet aanwezig zijn bij deze officiële uitreiking. Hun Schoolkantine Schaal was er wel en pakte hierbij een fotomomentje in de armen van een medewerker van ISW Lage Woerd, maar we hebben hem daarna netjes ingepakt en opgestuurd. Nog gefeliciteerd! 

Healthy Food Movement

Er was een reden om de uitreiking in deze Westlandse kas te doen. Tomatoworld organiseerde namelijk van 8 tot en met 13 juni de Healthy Food Movement en dit sloot er naadloos bij aan. Leerlingen van ISW Lage Woerd kregen een heleboel groenten en die werden smakelijk verorberd op school.
Wie verdiende er al een Schoolkantine Schaal?
Overzicht

Zoek je een middelbare school met een gezonde schoolkantine? Je kunt zoeken op een specifieke school of per provincie kijken welke scholen een Schoolkantine Schaal hebben.